CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, February 27, 2011

Sah Daphne Peluk Islam...

Ermmm..patutlah time mama balik hari tu..Cik Nie ada tanya mama..
"Dik, Daphne Islam ke bukan?"
"Eh..Daphne bukan la..dia Kristian Sabah..Kadazan kan.."selamba je mama jawab..Tapi itu apa yg mama tau..
"Kenapa?" mama still tak puas hati ...tak logik la..sebab tak kan Cik Nie tak tau...
"Bukan aper, time Anugerah Seri Angkasa hari dia ada bagi salam dan cakap Masya-Allah"..
"Iya ke? tak perasan la pulak..mungkin sebab dah biasa kawan ngan org Islam kot,"
Hah itu cerita weekend hari tu..
Tup..tup..tup..hari ni baca paper Daphne peluk Islam..Nama Islam dia Dahlia Eleanor Iking..dan lebih gempak dia dah kawin pada 8 Januari 2011 yang lalu. di Sabah..wow...very secrective..

Dia kawin dgn member bisnesnya, Joe atau nama penuhnya Azmi..
Handsome gak orangnya...mama dapat gambar kat MyGossip...


Alhamdulillah bertambah la umat Islam...Tahniah kerana terpilih dibukakan pintu hidayah dari Allah..
sekarang ni mama harap azmi boleh la membimbing Dahlia a.k.a Daphne supaya menjadi muslimah yang terpuji..cheewah...
Selamat Pengantin Baru....

1 comments :

tims said...

owhh..dah lame kawen kan rupenye..Alhamdulillah..anywany sis folow kamoo,nnti terjah n foolow sis ye..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan