CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, February 27, 2011

Majlis Perkahwinan Stephen Rahman Hughes....

Tersentap jiwa nurani mama yang halus ni (halus ke???)...bila berBW kat ROTIKAYA.COM
Bukan ape...bila tengok HANG TUAH kawin..sebabnya mama tak tau pun...tapi ada pelik la sikit majlisnya...bila mama baca komen kat bawah entry ni..persoalan agama banyak ditimbulkan...so korang layan la dulu gambar kawin dorang yg mama ambik dari ROTIKAYA.COM..Nama wifeynya ANJALI MEHRA...majlis berlangsung di Tuscany, Itali...




Entahlah.mama pun tak berani nak komen..tapi unsur2 Islam tak de..lebih dahsyat lagi..majlis kahwinnya diadakan pada bulan puasa September 2010..Biar BETIK...
Nak tengok gambar dan cerita yang lebih best sila ke ROTIKAYA.COM...sambil baca kenyang gak boleh makan roti....

1 comments :

Ummi AmnaAmzar said...

bila kawin campur inila yg paling ditakuti...kalau xdidik dgn agama yg sepenuhnya..wallahua'lam

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan