CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, February 6, 2011

Berkali2 tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah....



Ejen Fashabeb dan Ejen Nashabeb membantu ejen khas menghantar role filem Hantu Kak Limah Balik Rumah ke rumah kami dengan jayanya....
Apa lagi menonton lah jawabnya.....
Thanks papa coz belanja kami untuk 2 hari....
Confirm Uyeeh terpacak depan TV je nanti...hehehe...takpe sekali-sekala.....

4 comments :

kakngah said...

aiyak!
hantu kak limah dh msk astro first eh..
harus terjah....

♥MAMASYAZA♥ said...

yup, dah masuk astro first, tapi tak langgan pun lagi, sikecik tu, mmg takut giler kalo tgk citer hantu

Simplemama said...

kakngah: terjah jangan tak terjah
mamasyaza: uyeeh pun takut tp nak tengok...

MAPPIAU said...

wahhh sampai berkali2 tengok musti syiok nih citer nih, iskkk tak sabo ni mau terjah, belum berkesempatan mau tengok lagi laaa hiks

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan