CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, February 21, 2011

Update GA Birthday Uyeeh...

Hai korang sumer....
Mama ucapkan berbannnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyakkkkkkkkkkkkkk....THANK YOU...
sebab sudi join GA mama...ramai gak...mama dah listing sumer nama cuma tak update kat blog je...mama lambat sikit..sb bila mama dah terjah blog korang..mama spend masa baca2 dulu..tu yang lambat sikit..
Mama tak leh nak berblog dgn gumbiranya sekarang ni sebab mama SAKIT GIGI...sadis...
Mama belum lagi kasi tau hadiahnya kan...actually mama pun tak tau nak pilih...tapi kalau mama kasi apa2 yang berjenama TUPPERWARE,,korang suker tak????

Lagipun TUPPERWARE sesuai untuk sumer kan....
nanti mama upload gambar..ekkk
nway kepada semua sahabat blogger mama...jutaan terima kasih sebab join GA mama...
nanti mama update lagi..
Tapi tengok lah cam ne...hadianya takde la mahal2 tp bolehlah sebagai tanda pengenalan..

Kalau ada yang join GA mama tapi mama belum FOLLOW blog korang..tolong mention ekkk..mama takut terlepas pandang...

5 comments :

Izzatul Iman said...

Assalam...

name me takde dalam list...tapi dah tinggal komen kat entri GA.


http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2011/02/uyeehs-3rd-birthday-giveaway.html

aanie said...

sukeeee...sy mmg suke tupperware...

hope bertuah...:)

AdiaLuze said...

Dah ada ke pemenangn nye mama? Just nak tau je ;D

Ina Hashim said...

bestnyaaaa tupperware....x sbr nih

deqlis said...

wah! moga2 ada rezki dpt tupperware tue..

deqlis jengah pepagi buta nie..

hrp mama-havoc sihat2x ya:-)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan