CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, February 6, 2011

Reunion PAPA...edisi keluarga kami....

Hehehe..sebelum ni mama ada buat entry pasal reunion papa kan....ermmm..kali ni mama nak kongsi plak gelagat Uyeeh dan adiknya semasa reunion...
Uyeeh very the active...adik plak very the manja....

Adik..hehehe..kena layan dia je...kalau tak merajuk...

First time masuk dalam play area...syok habis dia....maklumlah baru leh jalan...

Adik yang banyak gelagatnya...time nangis memang tak leh nak blah....susah nak pujuk

Uyeeh kuat beraksi...asyik nak posing je..tak terlayan la plak...

Memang dah expert...sanggup tak makan kalau dapat main....

Mama pun tumpang posing la....harus....

Papa dan anak2nya....

Sebelum balik....Uyeeh siap bagi pesanan..."mama, esok datang lagi ek...Uyeeh nak main"
Amboi..tak kan hari2 nak mai sini....habis lah diet mama....hehehe....Uyeeh dan McD ....susah nak dipisahkan.....

1 comments :

♥MAMASYAZA♥ said...

akak kalo lalu depan mcD, kaki tetiba jem, dah tak leh nak bergerak, kena masuk gak mcD, makan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan