CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, February 22, 2011

Ronda2...

Mama 1 family pergi umah mak long papa..makan2 sebab diorang buat maulid nabi dan bercukur sebab sambut baby baru...
Reefqy teruja sebab tengok ada basikal...dia mula la nak gelek je basikal..Uyeeh pulak mana lah boleh tgk adik senang sikit..mula la nak takeover..
Last2 papa letak je adik kat dalam bakul yang ada kat belakang basikal..suka bukan main lagi adik...
Mama ingat nak beli basikal la kat diorang...jeng...jeng...jeng..tapi biarlah rahsia dulu..kalau bagitau awal2 Uyeeh akan ikut tuntut je....




Syok pulak tgk diorang main..tapi tak lama main sebab empunya basikal macam marah je...biasalah budak2....hehehe...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan