CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, February 1, 2011

Banner buatan MAMA....

Dalam dok BW mama selalu jer terliur....kadang2 sampai meleleh air liur mama ni...slurpppp....
Terliur aper????mengidam ke mama ni????
Hehehe..
Actually mama terliur tgk header banner orang lain comel2 semua..
Mama tak de masa nak cari2 tips...mama lost...mama memang lambat bab2 gini...huhuhu...

So..mama pun mencuba2 dan mencuba..mama tak reti nak guna software lain2..mama guna PAINT dan PHOTOSCAPE je....tu pun...gitu2 je la....

Mama mula2 try buat banner ni dalam dua minggu lalu..kalau yang perasaan mama ada post banner mama minggu lalu..

Ini yang mula2 mama post kan...huhu..very amatur...mesti ramai yang tergelak....tp biar je la..hehehe..ini usaha pertama mama

Ini mama buat hari ni..mama post dan guna tak sampai sejam....

Yang ni pun hari ni punya...mama godek2 lagi

 Mama sebenarnya dah naik syok buat banner..walaupun tak macam korang punya tp mama rasa suka sangat sebab mama try buat sendiri....sorry kalau menyakitkan mata..mama kurang kreativiti.....

Last sekali mama dapat ilham..mama rasa banner tak perlu padat..so mama buat banner ni dan mam guna pakai lagi setakat jam ini..tgk lah kalau mama ada idea lagi..mama try lagi....hehehe...


Nanti kalau kengkawan ada comment atau nasihat..sudi2kan yer....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan