CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, February 21, 2011

Menyesal????

Pernah tak korang rasa menyesal....mama???? selalu...
Kenapa boleh ada perasaan menyesal???
Bagi mama, mungkin sebab manusia tak sempurna...nafsu sentiasa mengatasi kewarasan berfikir..
Macam mama..mama selalu jump to conclusion...at the end mama rasa menyesal sebab dah salah buat keputusan...kalau salah pada diri ok lagi...tapi kalau dah melibatkan orang lain..parah jugak...
Bila renung balik..menyesal sesuatu yg ada pro dan contranya..yg baiknya..bila dah menyesal kita boleh jadikan kesilapan kita sebagai pedoman masa depan..yg tak baiknya kalau perasaan menyesal terbawa2 secara melampau..takmustahil ada yg sanggup bunuh diri dan buang agama..Nauzubillah...
Mama sentiasa berdoa agar Allah bagi petunjuk agar mama boleh buat keputusan yang baik dan agar Allah sentiasa menjadikan mama manusia yang tahu bersyukur...
Mama harap kita boleh saling menasihati...what's friend for?????
Aminnnnnn....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan