CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, February 1, 2011

Bersama Family...

Hari Sabtu..weekend yang sepatutnya memboringkan coz papa tak de..tapi dah jadi yang happy kerana bergumbira bersama anak2, anak sedara, dan kakak2 ku..
Walaupun semua anak + anak sedara DEMAM....namun kami still gak berjalan2..hehehe...tapi bila berjalan2 tu..geng JUNIOR ok lah pulak...emmmmm demam nak bersiar2 ke????
Tambah HAPPY...my lovely sis balik bercuti....

Kakak sulung mama..love you...

Kami berjalan2 ke PASAR TANI je...hahaha..shopping..boleh gitu????
Beshhhh..hahaha..sebab dah lama tak gi situ....tambah havoc lagi sibuk mendukung anak..selama ni jarang mama mendukung anak kalau pergi mana2 coz itu tugas papa...hehehe...

Fuhhh..lenguh tangan mama...Reefqy merengek nak jalan...

Uyeeh paling susah nak kawal...

Anis..anak sedara mama ...tido lagi dalam baby carrier..

Kakak mama yang keempat..Cik Nie..

Orang yg menjual kat Pasar Tani..Yang lucunya..adik ni dia jual baju jaket..tetiba je ada gantung tudung kat situ..kiranya pelbagai jualan la jugak..tapi Cik Nie kata barang jualan dia tak de link..hahaha...

Lepas habis berbelanja..kami ke KLINIK DR HADI...bawak junior2 semua...
Muka orang DEMAM..

Acha...anak sedara mama...

Still gak Uyeeh paling kalut..

Jelingan manja...

Anis..demam pun boleh posing ekkk???

Mama tumpang skali..boleh gituuuu???hahaha..


Ohhhhhh..sayang mama...
Bila dah selesai semu..balik...makan UBAT...nightmare buat REEFQY....hahaha....Uyeeh mama kasi maklan ubat batuk...Tapi lepas tu dua2...belayar ke KAYANGAN....
So..nyenyak....

Tido..tapi mata terbuka..orang tua kata degil..hahaha....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan