CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, February 27, 2011

Kelambu Baru

Weekend hari tu mama balik dgn anak2 je..Papa ada kerja...
Alih2 tgk Cik Nie guna kelambu baru..pink lagi..cantik..
Mama pun kata,' eh..eh..eh..kelambu baru la..'
'Ayah beli dik, ada satu lagi color biru..guna la..rasmi kelambu baru'..balas Cik Nie..
mama senyum..emmm ok gak..
Rumah mama kat kampung kena guna kelambu sebab banyak nyamuk..seingat mama, dulu takde la macam sekarang ni..Maybe sebab ada kolam ternak ikan keli yang dah tak digunakan..air bertakung nyamuk byk la..Kolam tu jiran mama yg punya..nak tegur..eh takut ada yg terasa.. selalunya mama tido dalam bilik..tp nak try kelambu baru punya pasal...mama tido kat ruang tamu malam tu...
Malam tu..lepas Isyak, ayah tolong gantungkan kelambu..
Ya Allah..anak mama yg dua orang tu macam jakun jer...keluar masuk keluar masuk..Reefqy yang mulanya dah nak tido pun bgn balik ..alamak..tak boleh jadi ni..

So mulut mama ni tak berhenti membebel.. iyalah kan kalau dok main2 gitu..buat ape pakai kelambu..nyamuk pun masuk la dalam  kelambu..
Tapi lama2 malas la mama..diorang takkisah pun..makin galak ada la...Tension..kelakar pun ada..


Reefqy main keluar masuk..pintu kelambu..

Uyeeh tak berbaju..enjoy main kelambu..

Khusyuknya main..

Diselimuti kelambu..

Akhirnya tido dgn nyenyak..letih la tu...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan