CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, February 13, 2011

Our weekend..

Weekend ari tu...mama ala2 single mama lagi..papa dua hari berturut tak de kat umah...pergi tournament sukan untuk opisnya..hari Jumaat papa tak de game tapi papa kena jadi photographer...belah malam papa main...papa join badminton...
Tapi KALAH...hehehe...
Esoknya Sabtu papa ada game badminton lagi..kalimenang..tapi still tak leh gi final...kesian...

Mama kat rumah kena melayan 2 hero...mama balik kampung mama...ok lah sikit leh jumpa ayah , Cik Nie dan anak2 sedara yg 2 orang tu..Asha dan Anis..

Hepi diorang leh main ngan to ayah...walaupun tok ayah asyik semput...hehehe..

Tok Ayah pakaikan Reefqy ketayap...suka dia..

Asha..anak sedara mama..

Dalam sibuk2 jaga anak..mama sempat lah try buat coklat...mama dah lama mengidam nak try buat....kiranya percubaan pertama mama la ni....

mama buat combina coklat putih ngan coklat koko....boleh la utk jamu anak2...

2 comments :

AdiaLuze said...

Aloloo....tomei2nye... :)

P/S : saya TAg mama join kontest

Simplemama said...

thanks..ok nanti mama join...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan