CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, February 24, 2011

Win A Free Bag From Babyibu!!!

Babyibu menganjurkan giveaway..sempena beday YANA a.k.a IBU..
Hai Yana..lama tak jumpa....best tak dok kat France???


Kita tengok hadiahnya dulu..baru bersemangat sikit..
So kalau berminat jom la join...syarat2..

•Tampal banner di atas di sidebar blog anda dan link ke entri tersebut
•Tambah BabyIbu, BabyIbu Shoppe dan Tote Boutique dalam bloglist anda
•Membuat review mengenai contest ini dengan tajuk Win A Free Bag From BabyIbu!!! dan link ke entri tersebut (copy paste je pun boleh)
•Dah siap semua, tinggalkan link entri anda dan juga email pada ruang komen entri tersebut
•Boleh hantar banyak penyertaan - satu entri di kira satu penyertaan. Sekiranya anda hantar 2 entri - maka dikira dua penyertaan.
•10 pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah

WOW!!!!

Giveaway ni berlangsung sampai 5 Mac 2011....



Penajanya:


1 comments :

The Giveawaystuff said...

slm...wa join
http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/02/win-free-bag-from-babyibu.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan