CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, February 2, 2011

Lagenda Budak Setan...

Malam semalam mama tengok last episode of Lagenda Budak Setan...very the touching..huhuhu...
Mama begitu melankolik..boleh gitu?????
Mama bukan pengikut setia cerita bersiri ini tapi mama adalah peminat novel asalnya...sejak sekolah lagi you..Drama memang best dan menyentuh jiwa dan raga....

Kalau dulu selalu berangan dapat kekasih macam Kasyah...very the charming....Rasa nak baca semula novel tu...termasuk dengan novel 'KATERINA'.....tapi sempat ke?????

2 comments :

♥MAMASYAZA♥ said...

dah habis ekk citer tu, akak tak sempat tgk pun episod terakhir. sekrg ni dok follow trilogi cinta pulak kat tv1

Simplemama said...

yup..tapi takpe nanti leh tgk ulangan...trilogi cinta pun saya suka gak....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan