CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, February 23, 2011

Menarik.....dalam KOSMO!

Ada waktu luang sikit...ermmmmmmmmmmmmmm...nak buat apa ekk..jalan2 kat front table opis..
Baca ni la kejap...

Ada banyak yg Kosmo! cover...antara yg hot 'Isteri Tetak Suami'..ini bukan tamparan wanita dah ni..dah jadi tetakan wanita....isunya JELES MAUT...dunia sekarang semua orang dah jadi garang2..

Yang menariknya mama jumpa kisah ni..kat luar negara..seorang pesara kat Britain menjumpai telur di dalam telur..iyalah kan..dia nak la pecahkan telur..last2 dia tengok ada telur yang saiznya lebih kecil di dalam telur itu..hishhh..fakta ke auta..tapi...entah..


Yang menarik dalam negara..of coz la pasal Apeq (Khairul Fahmi) kesayangan ramai....Apeq dah diumumkan menjadi KAPTEN pasukan negara dalam kempen kelayakan OLIMPIK 2012...
TAHNIAH...you can do it...


1 comments :

cik puan akish said...

whoa....ade cite sal apex la...

=)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan