CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, February 8, 2011

Mama's PIZZA...

Dah berminggu dah kempunan nak makan PIZZA..tp tak berkesempatan...hari tu sebelum papa ke Cameron Highlands...ada la niat nak gi makan kat Pizza Hut..tapi time tu ramai sangat org....malas lah tunggu turn...

Tetibe jer semalam..mama berborak pasal pizza ngan opismate....
So kami set minggu ni..minggu cabaran pizza..hehehe..
Apalagi kami terus gi beli brg2...

And then bila balik je..terus mama buat..boleh gitu??????

Inilah hasilnya.................

Pizza pertama yang mama buat...buat topping je...makan dgn famili...

 
Yang ni mama bawa gi opis....


Mama beli base pizza kat kedai...hehehe..lenkali nak try buat pulak la base dia....tapi urmmmm....mesti penuh cabaran..maklumlah 2 Hero tu mesti nak buat sama....  

1 comments :

CikSiti said...

sedap nyer...aritu bru try buat pizza gak...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan