CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, February 13, 2011

JOM MASUK U...

Karnival Jom Masuk U....hangat di pasaran sekarang...
Mama pun menyibukkan diri...pergi sama..sambil promote kolej mama la kan..actually mama tak de la terlibat secara langsung dalam marketing tapi the more the merrier...hehehe...
Karnival Jom Masuk U di KB ni adalah hentian yang keempat...tapi kolej mama sertai utk yang kat KB je..
Memang meriah dan ramai memenuhi dewan Kelantan Trade Centre...
IPTA dan IPTS bergabung..memang bagus karnival cenggini...banyak maklumat yang boleh diperolehi...dulu time mama tak de pun macam ni...anak2 zaman sekarang banyak diberi pendedahan....
Kiranya ini first time mama datang ke karnival gini....mama pun leh ushar tempat sambung belajar...


Berasak2 kat pintu masuk

Tak cukup meja..kat dinding pun jadi....semangat tu penting...

Dekat booth mama...

Member seopis sedang bagi penerangan...

Cupcakes dan carving buah-buahan dan sayuran yang dibuat oleh students dan lecturer...utk promosi...

Cantikkan..ni mama kena belajar nih...



So..kepada adik2 yang tengah tercari2 tempat nak sambung belajar..silalah ke Karnival Jom Masuk U....atau terus je datang sambung belajar kat kolej tempat mama..hahahaha (promosi eh...) sambil2 leh kumpul beg goodies yang comel2...itu yang paling mama suka...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan