CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, March 2, 2011

Pengkalan Kubur...

Mama pergi ke kubur ko? Memang aih..mama pi kubur..tapi Pengkalan Kubur la ye..hehehe...
Tu la pasalnya mama tak menyempat nak berblog..tapi mama bukan pun berniat nak gi sana..mama sebenarnya ada kerja sikit kat kawasan berdekatan..itu yang ambik peluang gi sana tu

Mama pergi dgn member baik mama,Fizah...
Tak de banyak pun beli brg...beli makanan dan cardigan je...Fizah beli skirt labuh..
Tapi yang syoknya kalau bukan time cuti sekolah gini...senang la nak kowtim harga...
Kalau tak jangan harap...

Sunyi je Pengkalan Kubur ...tak ramai sgt.parking pun senangla...Kalau cuti sekolah..jgn harap la..mesti berasak dan bersesak..



So, pada yang belum pernah datang atau dah lama tak datang..sudi2kanlah..banyak pilihan barang2...berpatutan dan bebas cukai..

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan