CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, March 23, 2011

Artis kita macam2 hal...

Fuhhhhhh...kenyang....mama baru siap LUNCH...Alhamdulillah...
(apa la mama ni..sepatutnya bersyukur dulu baru cakap kenyang...dun tiru mama ye..tak elok)

Oh ye ni mama nak story...tadi time lunch mama dok menyembang dgn kwn2 mama..tetibe ternampak Noraniza Idris menyanyi..rasanya dlm Wanita Hari Ini...mamapun cakap la..comel je bertudung..tapi sekarang ni ramai yg bertudung ala2 zaman Arab dulu..hehehe..macam tgk citer Aladdin pulak..tapi comel la gak...

Tetiba sorang kawan mama cakap yg dia ada ternampak Yuna bertudung fesyen baru...
haaaaaaaaaaaaaaaa????? oh tidak mama tak tau ni..nampak sgt lama dah tak menggodek web2..iyalah mama kan peram laptop mama seminggu..kami sekeluarga demam..so mananya sempat...

Lepas tu dia siap tambah yang Irma Hasmie pun dah bertudung..ini lagi mama tak suka...mama terlepas keretapi lagi..oh.....kemudian semua kwn2 mama yg gi makan tu cakap yg Irma comel sgt bertudung...WHAT?????? So semua orang dah tau la ni....mana aci????

Sebab tu la bila je balik makan mama pun terus godek...mama bukak blog sensasi BEAUTIFUL NARA, OHBULAN! dan of coz BUDIEY...Mereka semua sumber terdekat mama...hahaha..

So jumpa la semuanya..soooo release...SELESA.....


Ohhhh...ini fesyen..memang nampak lain sesangat...tp ayu la kan...tapi mama rasa ini bukan image Yuna yang kita nak tgk..tapi kalau dah empunya diri nak yg mcm tu...kita tak mampu nak halang...selera masing2...kesian abang Nara..dia bagi komen ala2 tak berapa berkenan dgn konsep Yuna ...tapi Yuna pulak melenting...mama rasa komen abang Nara tak de la teruk..itu hanya luahan pendapat..if Yuna tak nak dgr tak pe...ini tidak terus merajuk...
Sepatut Yuna faham dunia artis dan sekitarnya...


Takpe kalau Yuna dah merajuk nak buat cam ner..tapi tak pe..Qi pandai la tu pujuk dia..hahaha..

Hati mama terus terpesona bila tgk gambar Irma..soft aje...ini baru betul....kisah hangat Yuna dah dapat disejukkan dgn menatap wajah Irma...Harap2 berkekalan penghijrahan beliau....



Tapi mood mama spoil bila tengok Mieraliyana...adussss.....pendokong watak Camelia ni ...alamakkkkk...membuat Malaysia tergamam...adusss dik...what's wrong with you...
terlalu mendedahkan....tak patutttttttt....
Lagi terkejut bila dia komen ..."Nampak sikit je...pakai baju ni utk kelainan"....Yuppp...syabas dik...adikmemang BERJAYA mencipta kelainan...


So tak elok tatap lama2...baik tatap wajah Irma balik...biar sejuk hati sikit...


Artis kita macam2 hal.....sebenarnya bukan artis je gini.....ramai lagi orang lain yang gini..cuma bila dah nama artis..isu ni jadi meluas......so, yang elok kita jadikan tauladan..yang tak elok jadikan sempadan.....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan