CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, March 14, 2011

Semalam yang memenatkan....

Hai semua..semalam mama tak sempat pun update any entry...bukan aje update..nak bukak pun tak sempat..
Pengasuh Reefqy minta nak gi kenduri..so mama janji ngan dia nak gi ambik Reefqy tengahari..kiranya mama nak kerja half-day je la.
Tapi rupa2nya mama terlupa yg mama dah janji ngan opismate..kami ada projek baik punya....

Pagi tu sampai opis baru teringat...
So cancel half-day, mama calling mother-in-law..minta tolong jaga Reefqy..hehehe..tima kasih ma...

Iyalah kan..tak best la nak cancel projek ngan kawan..dah janji lama...sian dia..
Projek ape ye????
Inilah projeknya....


Kami buat projek untuk Faculty Hospitality...walaupun mama Faculty lain...tak salah menolong kan...diorang buat biskut..mama tolong decorate landskap....hahaha...takde la cantik tapi boleh laaaaaa....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan