CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, March 21, 2011

Update: GA Uyeeh's 3rd Birthday...hadiah..

Hai semua...
rindunya kat korang sumer...mama rindu kat blog mama..mama tak leh nak update blog dah masuk 4 hari..mama ada PROBLEMO sikit...
Mama dah janji dgn korang nak kasi tau hadiah...contest beday Uyeeh...
Pemenangnya...hehehehe...orang yang tukang cabut UNDI masih tak nak bekerjasama...sebabnya...

Uyeeh masih demam....tak de mood....mama pun ikut sama demam...kesian Reefqy sebab kena dok ngan papa je...iyer la mama kena layan Uyeeh je..macam tu la kalau dia demam...emmm tak ubah macam papa..
Tapi ini dia hadiahnya........sorry takde la grand....
''
"
"
"
"
"
"
Jeng..jeng...jeng..

Sorang dapat 1..mama akan beri pada 3 orang...small saver dari TUPPERWARE...250 ml...kecil tapi comel...

Kemudian...papa sponsor KEYCHAIN dari CHERATING....1 utk sorang.....penyu yg comel......


So..ini lah hadiah...
Ya, Allah mama ni..ini je ke hadiahnya?????sikit punya lama nak dihebohkan...

i'm sorrry.........................................
Tapi kalau ada pertambahan HADIAH..korang tunggu je la bila sampai ke tangan anda...hehehe...mana la tau mama leh bodek papa beli apa2 lat korang....tapi apa2 pun kita tgk keputusannya dulu..kalau...UYEEH tak mau cabut mama pilih alternatif kedua..my darling papa akan replace...
Kalau dok tunggu Uyeeh ada mood....sampai ke sudah tak siap Giveaway ni...silap2 haribulan mama diBOIKOT..kah..kah..kah...
sekali lagi sorrrrry......JANGAN MARE..NANTI CEPAT TUA...

muAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan