CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, March 9, 2011

Nik Aziz disamakan dgn Ayah Pin...

Mama geramnya bila baca artikel pasal 'Tuan Guru Nik Aziz disamakan dengan Ayah Pin'...kelazatan MILO SUAM pun kurang..iyalah statement yg memang JAHATTTTT....


Mama bukannya nak membangkitkan isu politik atau apa2 tapi bukankah statement seseorang yang disamakan dgn pemimpin ajaran sesat itu TERLAMPAU berat..
Dah la yang mengeluarkan statement tu seorang wanita..tak tau malu sungguh...FARAHHANA JAMALUDIN....giler glamor ke apa ni????? Ada orang cakap dia study kat UTM space KL..

Hey lady...kalau nak mengata orang pandang2..jeling2 kat diri kita dulu.....
kalau kita pun macam ni je...



Tgk la..sosial betul..ada hati nak komen orang...
Ada hati nak mengata orang alim...kalau tak pun consider la orang yang lebih tua...

Mingguan Malaysia pun macam suka je buat keluar berita macam ni...sebab tu la mama pernah baca dari satu blog..dia kata mentor kejayaan dia ada pesan.."kalau nak berjaya, elakkan baca suratkhabar"...mungkin ini salah satunya..banyak sangat agenda tersembunyi...suratkhabar tidak setelus mana..mungkin inilah realiti dunia...

Sebab tu lah...kekadang diam itu lebih baik...setakat ilmu dihujung kuku..baik diam je...pergi belajar lagi biar lebih pandai...tarbiyah diri sendiri dulu...kenapa menzalimi orang lain..bukankah FITNAH ITU LEBIH DAHSYAT DARI MEMBUNUH...

Kalau nak baca yg lebih gempak sila la ke MILO SUAM...
Ada dua artikel best..komen2 pengunjung pun best...

http://milosuam.blogspot.com/2011/03/tuan-guru-nik-aziz-disamakan-dengan.html
http://milosuam.blogspot.com/2011/03/wajah-gadis-yang-menyamakan-nik-aziz.html

So..renung2kan..selamat beramal..

1 comments :

~♥ iella ♥~ said...

manusia..manusia..


http://fadthnwan.blogspot.com/

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan