CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, March 22, 2011

Update: GA Uyeeh's 3rd Birthday..KEPUTUSAN..

Hari ni mama nak umum PEMENANG GA Uyeeh's 3rd Birthday...
Nombor yang tercatat tu mewakili nombor bilangan kemasukan korang yang mama dah tepek kat sidebar belah kanan blog....

PEMENANGNYA....


Pemenang: OGY

Pemenang: ADIA

Pemenang: MIERA

So...TAHNIAH pada pemenang...
Tolong e-mail alamat dan no phone korang kat contact mama ek....LOVE you all....
Sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry again and again.....

Thanks kepada PAPA coz tolong mencabut UNDI....



 Dan kepada Reefqy yang meng'kalut'kan keadaan dan proses mencabut UNDI....terima kasih jugak...



Terima kasih tak terhingga kepada semua yang menyertai GA mama ni....sorrry sebab lambat announce....
Kepada yang tak berjaya...dun be sad...INSYA-ALLAH bila clicks mama dah mencapai 500 orang mama buat lagi..doakan semoga mama dimurahkan rezeki..nanti dpt kasi hadiah yang grand pulak...

THANKS ...love you....

9 comments :

aanie said...

tahniah semua pemenang...

AdiaLuze said...

Alhamdulillah ... Setelah berusaha akhirnye berhasil ... MEKASIH MAMA !!!!! ;)

LyNn'Azlina said...

tahniah buat semua pemenang...

umiliza989 said...

tahniah kepada pemenang...xder rezeki ku untuk kali ini

SyUhAdA said...

thniah kpd pemeanang2~!

Myra Jay said...

Thniah semua yg bertuah :)

kakyong said...

tahniah buat semua pemenang bertuah...


klik HB

jemput singgah ke kakyong.com

Aksi si Cilik Berbasikal
Contest aksi si cilik berbasikal : Tambahan syarat + sedikit kelonggaran

Ogy said...

salam ogy dah email kejap tadi kat kami_amal@yahoo.com

tul kan email nie..

AdiaLuze said...

Nak tanye ni ... Hadiah dah pos ker? Just tanye jee... Sbb, kalau dah pos, okla .. Takut terlupa plak .. HEhehee ;D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan