CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, March 3, 2011

Kuasa HeartBeat!!!!!!!!

 *STICKY MODE ENTRY*



Mama rasa2 dah ramai blogger yg terlibat dlm Heartbeat (HB) ni..iyalah kan ini macam salah satu dari passive income yg bagus...mama pun try gak cuma beli ada rezeki macam  ANJE...
Diorang dah memuncak-muncak....

So hari ni mama ingat nak buat TUTORIAL pasal HB ni..actually bukan mama yg buat...akak ANJE kita yg buat...akak memang rajin bab2 tutorial...tu yg mama suka ngan akak ANJE ni..pemurah idea dan ilmu...

Tutorial Register Hearbeat....


now HB ANJE dah RM160.00....mungkin dah semakin bertambah sekarang ni...

Jom tengok cara mudah nak register HB,

TUTORIAL yang ANJE ILHAMKAN Ikhlas untuk kengkawan (THANKS)

1. Mula klik http://heartbeat.my/?rid=6995


2. Klik Icon Heartbeat seperti yang mama bulatkan tu




3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan


4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue



5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah diatas


6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan diatas) then isi kesemua maklumat yang diperlukan



7. Masukkan maklumat mengenai Blog anda (seperti contoh borang diatas)


8. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda...then klik continue


9. Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeat


10. Klik GET A CODE (seperti lampiran diatas)


11. Copy Code2 yang anda kehendaki(bertanda merah bulat), ada 4 code untuk iklan Heartbeat
(seperti lampiran yang bertanda kotak merah belah atas)



AFTER THAT TUTORIAL UNTUK PASTE CODE KE DALAM BLOG


1. Pi Kat Design

2. Klik Add A Gadget



3. Klik add HTML/JAVA SCRIPT then save, ulangi cara yang sama untuk letak ketiga2 iklan berkenaan


4. akhir sekali DRAG gadget berkenaan ke kedudukan yang dikehendaki...
(contoh lampiran iklan heartbeat kat blog mama)



dah siap, camne senang tak ikut tutorial mama ni...

lain2 entry pasal HB leh klik2 link kat bawah ni







p/s Sape2 nak copy cat TUTORIAL ni silakan ye, janji ada backlink tu saje...
kredit la atas usaha ANJE a.k.a Mamaaqish


So..jangan lupa click HB mama...nanti maklumkan pada mama bila dah click,ok..mama sentuh la u punya HB pulak..love you forever....


4 comments :

Mama Zharfan said...

me singgah click HB!

kayyana said...

me singgah clikc HB!!

Arol Mubin said...

Arol datang bersiar-siar di sini. Dan klik HB! ;)

aDieyZa said...

singgah jalan2 kat sini.. dah click HB!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan