CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, March 28, 2011

Papa berbola tampar PANTAI...

Hari Sabtu lepas...opis papa buat tournament bola tampar pantai..
Papa ajak mama and 2 little HERO pergi sama..kira nyer kami ni cheerleader papa la...hahaha

Tapi sedihnya papa kalah..sebabnya mama rasa macam ahli team papa harapkan papa sorang je..tapi bukan mama sorang je cakap..ramai yg cakap gitu..kira org lain amatur je semua..
Kesian papa...tapi nak buat camner dah team tu penganjur yg tentukan..

Yang pasti Uyeeh dan Reefqy paling kecoh....

Happynya korang..sampai guling2...

Papaberaksi....tapi bila dah kalah kena jadi referee la pulak..hahaha..


Bermain di taman...adik dah boleh main gelungsur..yahoooo...

Papa penat main bola tampar..mama penat jaga anak....tapi hari yg membahagiakan sebab leh spend time dgn semua.....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan