CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, March 21, 2011

Mama Ke Karnival Pendidikan MARA 2011..

Semalam mama ke Karnival Pendidikan MARA 2011..walaupun keadaan diri masih DARURAT...mama gagahi juga sebab mama dah janji ngan opismate mama...

Keadaan bertambah buruk sebab cuaca tidak menentu..kejap panas...kejap hujan...mama yg SENGSARA..tapi Alhamdulillah mama boleh get through all this...sampai pukul 4 lebih gak mama kat situ ...

Tapi syok sebab leh jumpa ramai orang..kepala ala2 pusing...hahahhaha...
Dalam hati berkira.....

"ishhh...kalau aku MC esok pun orait gak...mesti dpt punya sebab aku demam"...

Itulah niat awal mama...MC je la..esok mesti tak larat...mama dpt rasa demam mama semakin memuncak...

Tetiba tuttttt....opppsss..ada incoming message..

" Yang, deko cake kita esok mcm mana?..kita nak buat apa ek..?"

What????????

Mama betul2 dah lupa yang mama dah janji ngan Kak Wan (opismate)..nak masuk tanding deko cake kat kolej..alamakkkk.....

Jawabnya....terpaksa la cancel nak minta MC...tu la ada ke MC pun main rancang2...
Jangan tiru,ek.....

Sebelum layan gambar mama kat Karnival dulu...nanti mama sambung citer pasal proses deko cake mama....tak pernah hayat hidup mama masuk deko-mendeko ni....




0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan