CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, March 6, 2011

Santai di Taman Permainan..

Ermmm...weekend yg lepas...adusss...memang tak sempat langsung nak terjah blog...nak terjah malam..si cilik Reefqy susah nak tidur la skrg...pukul 12 tgh mlm pun matanya masih bersinar2...mata mamanya pulak mcm digam2...

Walhal petang Khamis tu papa dan mama dah bawa gi jln2 kat taman..tapi malam tu..mama tgk biasa je diorang...tak letih pun..

Gi taman..agenda macam biasa la..naik keretapi...lari2...
tapi kali ada pembaharuan ...iyalah..adik Reefqy dah boleh jalan ngan baik..so nampak la dia excited sikt..tambah pulak.terjumpa family pengasuh dia kat situ..lagi la happy dia..
Uyeeh pun dan boleh naik buaian dgn baik dan boleh panjat tinggi2 siap bergayut lagi...

Papa yg dok melayan..mama observe dari jauh sambil makan keropok..brrrrppppppppp...kenyang...

Uyeeh dan Reefqy syiookkk habis..

Alamak papa..terlebih sudah..jarang tengok papa bergaya gitu kalu bergambar...happy la tu kot...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan