CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, March 7, 2011

Pelupa Tahap DEWA!!!!!!

Terbukti la mama ni memang PELUPA tahap kritikal dah...kalau dulu mama selalu guna perkataan "TAHAP DEWA"..kiranya menujukkan terlalu pelupa...
hehehe..

Tadi mama ngan kawan mama FIZAH pergi la marketing utk kolej kami kat sbuah sekolah..

Bila sampai je kat sekolah tu, mama pun turun la kasi tau sama PAK GUARD..pak guard tu pun kasi la pas pelawat kat mama...
Mama pun pakai la..dia bg 1 je...wakil katanya..

Bila dah jumpa ngan KAUNSELOR..sembang sikit punya lama...kami pun balik...

Bila lalu je kat tempat pengawal..
Mama pun cakap kat Fizah..kami dah naik keta la time tu..
"tak payah singgah la Jah...nanti pak guard tu tulis sendiri la time kita keluar.."
Tapi Pak guard tu macam tenung semacam je...aikkk..mungkin kami comel kot...hahahaha...

Lepas tu kami pun pergi la satu lagi sekolah...bila keluar je keta mama terperasan yg pas pelawat tu ada kat tudung mama..alamak..patutlah pak guard tu pandang semacam....kami bantai gelak bagai nak rak...

Alamak..mcm mana ni...seingat mama wifey kawan ofis papa ngajar kat situ...boleh kot mama kirim kat dia..hehehehe....

Kesian pak guard tu..iyalah nanti boss dia marah kan....I'M SORRY....


3 comments :

deAnza-wAnda said...

hihi... ok gak tuh mama... bole wat kenangan ape..

Dr MizEd said...

mama keje kt kolej mane yer...

Simplemama said...

deAnza: iya la..hehehe..buat kenangan
Dr MizEd: mama keje kat kolej twintech..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan