CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, March 27, 2011

Cake Deco Contest!!!

Last week mama ada masuk cake deco contest kat kolej...mama ada cakap hari tu kan yg mama nak tunjuk gambar time mama compete giler2..hahaha..

Actually mama never attend pun contest macam ni..entah kenapa mama masuk...Maybe sebab student yang anjur event tu telah memujuk mama..kesian pulakkk...masuk je la..

Mama masuk kiranya berpasangan ngan Kak Wan..huhuhu...haru....Semua ada 7 team..mama ingat diorang kasi 2 jam..rupa2nya 1 jam je...kejap je masa berjalan...

Hiasan cake yg direka oleh semua peserta

Ini adalah gambar peserta..yang kat tengah tu la Kak Wan...alamak nampak gemuk la pulak muka mama...

Ini kek yg dihias oleh mama dan Kak Wan..tapi bukan utk pertandingan..ini utk saje2 je..

Ambik gambar selepas keputusan diumumkan

Penonton2 yg hadir

Sessi menjamu selera

Inilah kek yg kami hasilkan...JUARA..haha..takde comel sgt tp maybe menang sebab lain dari yg lain..
Next time..may be leh cuba lagi..[maklum la dah menang]....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan