CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, March 28, 2011

Kehabisan susu DUTCH LADY 123 (Plain) di TESCO!!!

Dalam dok rileks di Tengahari Khamis yg lalu...member mama, Kak Wan terima mesej dari TESCO..ckp ada promotion Dutch Lady 123 hanya RM19.50...
Ok..ini baik punya..tp kat mesej tu dia cakap sehari je...mama pun apalagi terus calling papa..papa kata set...nanti dia pergi bila balik kerja...
Ala papa...mama pun nak g jugak..kita gi malam la...
Papa kata...oklah...
Hehehehe...
Malam tu lepas Maghrib kami pun serbu TESCO...
Rileks je la..
Tapi terus cemas bila sampai je kat display rak utk susu Dutch Lady..mama tengok kosong je...
Ya Allah..dah agak dah..tak mungkinnnnnnnn....
Mama terus menerpa...Ya Allah semua Dutch Lady 123 yg coklat je..Reefqy dan Uyeeh tak minum....
sob...sob..sob....
Tu lah..kalau la papa terus je datang lepas kerja..mesti susu tu ada lagi...
Mama muncung je...
So..kami pun sambar je la pampers PET PET..ada lah RM32..kira murah la drpd current market price...
Disebabkan susu Uyeeh totally dah habis..beli je la yg kecik 650 ml..itu dalam 3 pek je lagi tinggal..

Tapi posing tetap posing...


Yang penting have fun with family..

1 comments :

Dinas Aldi said...

selalu gitu, mana yg ada offer tu sure habis cepat, huhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan