CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, January 26, 2011

Zizan Raja Lawak Jadi Penyanyi?

Sebelum ni mungkin ramai yang dah tau Azrul Raja Lawak..ala yang dari Kumpulan Cham tu dah jadi penyanyi....record single...Kalau yang nak tau lebih lanjut terjah SINI pun boleh....

Sekarang ni Zizan pulak ikut serta memeriahkan karier seninya yang semakin GEMILANG sekarang ni...

Mama terkejut jugak dengar berita ni...mama terdengar time tengah drive balik dari kerja petang semalam...dengar ikut ERA.fm...Reza dan Adi yang kasi tau..

Wow ...ini sudah bagus....lagu single dia tu tajuknyer.."ANGGUN"...bersama Zain...
Era.fm ada kasi hint sikit lagu nyanyiannya..ermmmmm...quite impressive..sedap gak suara Zizan..memang sedap kita selalu dengar dia dok nyanyi dalam program Raja Lawak...tapi selalunya kita mesti nak tergelak..tapi kali ni lebih serius...
Tahniah..ekkk..harap berusahalah..sebab jarang artis yang boleh berjaya dalam banyak bidang....susah nak jadi versatil ni...
So tak sabar nak dengar full version lagu Zizan....

1 comments :

MAPPIAU said...

wahhh menyanyi pulak mamat nih, hehehe dahsat jugak die eh, melawak boleh menyanyi pun boleh tuh, hope die success :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan