CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, January 4, 2011

KHAIRUL FAHMI jumpa TOK GURU...

Wow...bertuah KHAIRUL FAHMI (Apex)...iyer la leh dapat face to face dgn TOK GURU....tentu terharu la kan..
Siapa sangka...
Itulah hasil drpd kesungguhan Apex...dengan keikhlasan dan minat..akhirnya berbala..walaupun baru di puncak kejayaan..tapi sesungguhnya kejayaan Apex begitu bererti..bukan Apex sorang tapi juga HARIMAU MALAYA...dan pihak2 yang terlibat dalam menjadikan mimpi suatu REALITI...

Pertemuan tu berlangsung di KG CHERANG (Kg Apex nih....PADA ISNIN (Semalam) 3 JANUARI 2011...


Mama memang minat Apex..sejak dia belum popular..actually time dia baru join THE RED WARRIORS..mama tak tau pun namanya..nasib baik PAPA bagitau...mama tersuka tengok dio coz wajah dia ala2 orang JEPUN, KOREA dan senang citer CHINESE LOOK..mama memang pantang tgk cowok ruper gitu..(papa, w/pun u malay look..u terhensem dihati mama..peace!!!!)
Tak sangka dia akan jadi FENOMENA kat Malaysia ni...Alhamdulillah..itulah..kalau buat kerja dgn bersungguh dan fokus pada 1 kerja..kejayaan maksima akan kita perolehi...

Foto mama ambik dari blog ASRI...mama amik sebab nak buat kenangan..hehehe...

Bincang aper tu???
Mesti Apex teruja

First lady Kelantan pun ada...


eNTRy ni mama bagi credit kat SMART GENERATION by ASRI...

Ini adalah kerana mama baekkk punyer cilokkk daripada...THANKS yer...untuk info yang lebih tekan SINI..



1 comments :

Mama JnJ said...

bertuah khairul ni kan, memang dia deserve sebab jadi wira Malaysia...
:-)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan