CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Sunday, January 9, 2011

CONTEST "SICOMEL BERGAYA"


Syarat2 penyertaan....

1.terbuka kepada warganegara malaysia yang ada blog + anak + berumur x lebih 3thn.

                    * warga Malaysia...ada blog...ada anak umur 10 bulan

2. masukkan/senaraikan blog2 di bawah (blog tuan rumah dan blog2 penaja) di dalam bloglist anda:




   * semua dah masuk..nanti check kat sidebar sebelah kiri..bawah header "mama's favourite blogs"


3. tepekkan skali banner di atas di entry dan juga sidebar blog
                  * siap..check di sidebar belah kanan...

4. tepekkan juga gambar (1 keping ) sicomel bergaya anda (aksi bergaya) :-gambar asal yg x beredit ya
  * ini dia....


5. nyatakan nama dan tarikh lahir anak
 
Nama Anak : Amal Reefqy bin Noor Amrie
Tarikh Lahir : 2 Mac 2010

6. tinggalkan link anda di entry ini sahaja
          Wokeh...nanti u check..ok...love you...

tarikh tutup penyertaan :

31 JANUARI 2011
ada 2 pemenang yang akan diumumkan nanti:
**pemenang akan diumumkan dlm masa seminggu selepas tarikh tutup penyertaan**


3 comments :

UMMI FARIS HAIKAL said...

SALAM

tq sudi join contest ummi ya

boleh join utk anak yg lain yg tepati syarat2 contest ya-tapi buat entry lain ye..copy paste yg atas ni pun ok..cuma tukarkan gambar n maklumat anak

wish u luck =)

wan nurul hezrina abd halim said...

amboiiii posing maut tuh..hikhik kecik2 agi dah pandai posing..tak wat lagi contestnie nnt nak wat

chekna @ mama ziyad said...

ala.. comeinya dia posing.. dah macam duyung je... good luck!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan