CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, January 27, 2011

Mownink...mood tak berapa baik..

Haa..kan mama dah kata kalau kat umah memang susah la mama nak berblogging...ini kan nak berblogging, nak pegang laptop pun tak sempat..adik Reefqy merengek la...
Alaaaaaaaaaaaaaa...kesian anak mama..tu la ubat susah nak makan..siap papa ngan mama kena pegang dan paksa makan...
Anak korang sumer mcm mn? bestnya kalau senang nak mkn ubat..mesti tak de masalah...
Yang mama bengang sebab dok pikir nasib mama hari Jumaat ni....sekarang ni tak pe la papa ada...
Jumaat ni papa kata dia dah janji nak gi konvoi ngan kwn2 dia ke Cameron Highlands..
"Alamak..papa...anak dah la belum kebah demam........Uyeeh pulak asyik ngamuk je..lebih2 lagi kalau pg hari..susah mama ni, pa"..luah mama.....

Papa kata " tengoklah mama mcm mn..papa fikir dulu..susah gak sb pa dah janji..semua dah bayar "...
Mama ermmmmmmmmmmmm....je..
Tapi hati bengkak la gak...mulut muncung..Iyalah time merajuk kan..

Tapi time drive nak gi kerja tadi...ehhh..rasa kesian plak kat papa..Lagipun kalau dia tak gi..semua ahli kelab dia x gi gak...

Yang bestnya...punch card mama MERAH hari ni...hahahaha...best ke????? Tak kisah la...lagi pun hari ni mama tak de class...

Tapi kalau papa gi....mama mcm mana?
Harap2 demam Reefqy semakin ok..dah Uyeeh tidak mengamuk lagi....

Hari ni mama ada misi penting utk release tension....tunggu ekkk..nanti mama story lagi....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan