CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, January 17, 2011

Ngangkung oh Ngangkung !!!


Penangan Astro First melanda Malaysia ....Mama dan family pun terpengaruh sama....
Hehehehe...mula2 tu papa adalah ushar2 tanya mama tentang nak order citer kat Astro First ni..mama cakap tak yah la pa....
Tapi entah mcm mana, mama rasa orait gak..lagipun Uyeeh macam nak tengok jer..(alasan je tu..mama dan papa yang bersungguhnya)
Maklumlah kat Kelantan takde pawagam..so...inilah jalan terbaiknya..lagipun citer bukan yg teruk2 pun...
Iyalah..seram komedi..Uyeeh dah biasa dah...

Papa pun order... kami pun tengok....pakej tu berlangsung selama 2 hari dangan bayaran RM15...

Uyeeh macam takut2 time mula tengok.. bila dah habis...citer tu akan mula kembali....so sesiapa yang tak tengok tadi akan tengok pulak...Uyeeh still tengok gak...

Esok paginya...mama pergi kerja Uyeeh masih tido..time mama balik petang tu, Ngangkung masih bersiaran...Kata Ma (my mother-in-law), Uyeeh dan Maksu dia yang jadi penonton setia...
What??? tak tengok citer lain ke????? Uyeeh dah ingat dah plot dan dialog dalam Ngangkung...

Bila diorang keluar rumah jap..mama pun boleh la tengok Star World kejap...layan TRUE BEAUTY...
pas tu JUNIOR MASTERCHEF....drama LA IKRO HA FIDDIN..kemudian Uyeeh dan Reefqy tidoooooo..

Pagi tadi Uyeeh bangun awal....dan macam dah jadi rutin ...Ngangkung la lagi...time mama turun nak gi kerja...lepas salam ngan mama terus ngadap TV..Ngangkung...no more bye bye utk mama dan adiknya...
OHHHHH...Ngangkung dah jadi feveretnya...

Tapi sayang mama, esok sayang dah tok leh tengok Ngangkung lagi...sebab dah EXPIRED....sementara masih ON-AIR..layan je la ye...cuma jangan ponteng Ngaji IQRA' dah laaaa....


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan