CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, January 5, 2011

Lucky Giveaway by Cik Dya

Thanks to WA coz tag mama....

So, mama nak JOIN la..mana tau...random.org tu minat blog mama...hehehe...Anjuran CIK DYA..

Senang je nak masuk GA ni...

1. Mula2, mama dah jadi FOLLOWER..because i love to...
2. Tekan 'LIKE' untuk FANPAGE CIK DYA...
3. Buat entry untuk GA ni...dengan tajuk "Lucky Giveaway by Cik Dya"
4. Tepekkan banner yang cun giler ni..fuhhhh..pada entry dan juga pada sidebar...sila renung di sebelah kanan anda....
5. Tag 3 kawan2..Mama nak tag

6. Pas tu bagi permanent link entry pada ruangan komen..DI SINI..
7. Tarikh TUTUP pada 25 Januari 2011....jangan tunggu lama2....


Hadiah berupa felt keychain untuk 12 pemenang bertuah.Sekiranya GA ini menerima banyak penyertaan, lebih banyak hadiah akan ditawarkan. Jadi semua orang ada peluang untuk dapat hadiah GA.



Nak tau detail..terjah la blog CIK DYA.....

1 comments :

Cik Dya said...

Peserta GA Cik Dya, pastikan esok jangan lupa lihat keputusan GA ya...all the best to you ^_^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan