CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, January 19, 2011

Uyeeh berIQRA' bersama PAPA...

Hari tu mama ada beli IQRA' untuk Uyeeh...Iyalah dia dok tengok Acha, sepupunya dah ada Iqra'...dia macam nak jugak...

Masuk hari ni dah tiga hari la..Uyeeh start baca..malam tadi papa ambil part untuk ajar..sebelum ni mama yang ajar...

Teruk gak papa suruh Uyeeh ulang2...papa kata nak suruh dia ingat cepat..hehehe..

Uyeeh plak dah mula tergeliat sana tergeliat sini....siap kata..'hish..letih la Uyeeh ngaji ni'...papa dan mama no komen...kami senyum je...Alasan la tu..
Lagi dia tergeliat..lagi la papa suruh baca byk2...

Semalam dia baca ba, ta dan tsa...

Dalam usia Uyeeh 2 tahun 11 bulan ni...memang susah nak tarik minat dia...tapi papa dan mama akan berusaha..mama ada target untuk Uyeeh..mama nak dia khatam al-Quran time sekolah rendah lagi..mama harap termakbul doa mama...




2 comments :

Naurah Napiha said...

pandai nye dia..meluntur buluh biar dari rebung nye..

Al-Rashid Zulkefli said...

memang patutu buat time kecik2 camni. biar otak fresh, jiwa jd sukses! gud luck for that little boy puan! XD

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan