CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, January 3, 2011

Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru

Time mama BW tadi mama terjengah blog Wardah Alisya ..tiba2 mama ternampak 1 entry pasal new blogger...hehehe..jon try....

Actually ruangan istimewa bersama NEW BLOGGER ni dianjurkan oleh....AHSFANTASY24
TERIMA KASIH KAWAN.... Banner chantekkkkk sesangat...



Memang sesuai sgtla ngan mama...dalam menaikkan dan memartabatkan blog mama...mama enter je la...sambil2 tu support kawan2 blogger dalam menyebarkan sesuatu yang bermanfaat ini.... cheeewahhhh..

Syarat2 untuk menyertainya...

1.Blog kiter2 sumer mestilah mempunyai follower kurang daripada 300 orang;
2.Buat satu entry yang bertajuk "Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru" dan linkkan ke entry ini;

3.Tinggalkan Link entry yang telah siap di ruangan komen;

4.Tidak wajib untuk menjadi follower beliau, namun of coz la dia berbesar hati jika ada yang sudi;

5.Tag 3 orang rakan seperjuangan kiter2 semua; lebih pun ORAIT kot...

6.Meminati dunia blogger dan tidak sombong. (minat sesangat....hidup jgn sombong...)

 
So, mama nak menge'tag' 3 kawan baru mama..time mama BW tadi...
 
 
So..sesama la kiter ye....
 

2 comments :

chekna @ mama ziyad said...

salam..
thanks sudi follow & dapat tag plak.. 2 in 1 nih.. :) insyaallah, ada masa nnti i buat..

wida said...

salam perkenalan..
tq sudi singgah & follow blog sy.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan