CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, January 11, 2011

Contest Into the Mirror

Hai...
INTO THE MIRROR...uhhhh..ini gaya yang digemari oleh adik2 mama...tapi demi memenuhi...mama try beraksi...hahaha..jangan gelak sudah tgk gambar mama...

Trang..teng...teng.. ini gambar mama ...


" Gambar ni diambil sendiri oleh mama tau...hehehe..actually dah lama mama berhajat nak post entry pasal CONTEST yg cun ni..tapi mama tak de gambar into the mirror cam gini...mama TAK PERNAH langsung ambik gambar kat depan cermin..Iyalah kan zaman remaja dah berlalu...
TAPI...dek kerana hati MELONJAK2 nak masuk gak contest mama ambik gak gambar cenggini...time ambik gambar ni PAPA dan 2 HERO mama dah LENA DIULIT INTAN..mama curi2 ambik..kalau ambik depan papa ...GERENTI mama kena BOOOOOOOO.....hahaha..
Byk gak gambar ambik tp bila dah ditapis oleh mama sendiri dgn naluri PERASAN cun (cun ker???), mama pilih yang ni...
Tapi nak dijadikan citer papa tau gak mama posing maut malam tu sebabnya...lepas transfer gambar ke laptop..mama yang memang terkenal ngan PELUPA..boleh terlupa plak nak DELETE..huhuhu..dah nasib..TERKANTOI la plak...
Mama harap adik HIFAZPHAT suka la yer....kalau tak suka..I'M SORRYYYYY...(nada suara ala2 AMIR RAJA LAWAK) "....

Untuk tau pasal contest dengan lebih detail...singgah kat SINI...Jom la join ramai2....

Kat sini mama nak tag clicks baru mama...
Naurah
Afida Anuar
E-zan

Selamat mencuba...


2 comments :

Naurah Napiha said...

hahaha..terima kasih mama..dah lama saya xmasuk contest ni..rindu nak masuk..saya mencuba nasib gak la..mekasih ye hot mama.. :)

hifazphat said...

tuan tanah datang walau terlambat.
thanx for join. gud luck ye (^_^)

p/s: hahaha.. ala xpe kna boo pun..asal cun.. hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan