CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Saturday, January 8, 2011

Ditinggalkan...ditemani RAJA2 LAWAK..

Uihhhh...mama ditinggalkan tapi bukan diabaikan ok...
Kenapalah ada pepatah Melayu..."sayangkan isteri tinggal2kan..sayangkan anak tangan2kan.."


B'coz itu alasan universal yang selalu diberikan oleh si suami utk berjauhan dgn si isteri...
Papa went to Kuantan..not because of office work but....because of his LOVER....dramatic...
APA LAGI KALAU BUKAN SEBAB MOTORNYA...
Dgn kata lain pergi 'DATING' la tuh..

Kesayangan papa...

Mama tak kisah papa nak pergi bulan madu ngan LOVERnya..but yang mama kisah...the TWO little kids...
How to handle kalau diorang merengek..dan memang betul pun...mereka merengek lebih2 lagi bila dah nak tidur...nasib baik my mother-in-law dan adik2 in-law semua byk membantu....

Tapi ketensionan mama malam tak macam biasa..may be sebab mama bergelak sakan menonton RAJA LAWAK..of coz mama lebih teruja nak tengok JOHAN dan ZIZAN..a very matching combination..kimia tu ada...beshhhhhh....

Sekarang pagi dah pun...heroes mama dah tido..may be tak lama lagi ada la tu yang sedar balik...minta2 jgn coz mama ada byk kerja...kerja rumah mcm doing laundry..kemas bilik..dan of coz soalan utk referral examination mama belum siapkan..this Sunday dah kena submit....ohhhhh...WISH ME LUCK!!!!

So, may be takat ni je la utk hari ni..sebenarnya jiwa mama memberontak nak menulis tapi tak menyempat..iyalah Reefqy tak berapa sihat..merengek lebih...

Kat sini mama nak bagi dua ucapan:
1. Pada peserta RAJA LAWAK musim ke-5, buat baik2..build your personality
2. Pada papa...take care...cepat balik..and I LOVE YOU....and of coz I MISS U A LOT...



0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan