CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, January 24, 2011

Proses diet...

Mama nak diet la...
Bukan aper badan mama dah macam muatan lebih...
Mama memang tak kisah pun pasal berat badan sebenarnya..aper yang mama kisah ialah mama dah letih nak bawa badan,..macam mengah gitu...pas tu byk baju dah tak ak leh pakai...

Mengikut sejarah berat badan mama....mama memang memang montel sejak kecil...tak pernah kurus...ala2 montok je badan mama...

Tapi bila dah habis belajar dan start kerja...badan mama ala2 menyusut skit......

Lepas kawin ok lagi..lepas anak 1 kurang ok sikit....lepas anak 2 kurang ok bykkkkkkk...

Mama start dari semalam mama tak mkn lunch..tak mkn nasi malam....fuhhhhh..perut berkeroncong...niat hati nak beli jer sup kat kedai sebelah rumah..tp memang dugaan betul...sup dah habis...

Tgk kat atas meja ada keropok lekor..adik ipar mama beli..emm mama mkn yg tu jer...hehehe..

Papa ajak gi mkn sup..dating la kiranya sebab Uyeeh dan adik dah tido..tp tak sampai hati la pulak..bimbang diorang sedar..menangis..iyalah doang kan demam...

Malamnya..ada member papa ajak papa kuar..bila papa balik..mama tak terlentang tido ngan anak...tiba2 je ader benda panas atas perut mama..walaupun perut mama dah tebal ngan lemak..kepanasannya masih terasa..
Rupa2nya papa belikan sup utk mama..so sweet..tapi mama tak mkn terus sb Reefqy terjaga...ohhhh..dugaan....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan