CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Thursday, January 6, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!

ALAMAK MACAM FAMILIAR JE....."awak busuk!" memang mengikut arus perdana la you ni EdY...

Tetiba je mama ternampak GA ni..fuuuyoooo..baru 1 hari dilancarkan..penyertaan dah ratusan....'SYABAS BETEY'....GA dilancarkan oleh tuan punya belog !The Beauty in Ugly! ....EdY la....

Baru je semalam mama dok tukar lirik lagu Justin Bieber...ala yang ada 'u smile...i smile'...mama tukar jadi 'u smelly..i smile'...hehe..apa la mama dah mengarut...surry ye EdY....

Terkejut mama tengok banner..fuhhh..macam bagi warning je....terus mama cium2 sikit badan mama..iya mana tau betul2 busuk...ehmmm...ada la busuk sikit2 tapi kalau dapat hadiah GA dr EdY ni iaitu berupa PERFUME miniature..harap2 badan mama kembali dan bertambah WANGI....tu yang kena menang nih....HARAP2 LA YE EdY...kui..kui..kui..kalu nak layan PRIZES untuk GA ni..click SINI..


Mama nak tag kawan2 blogger mama la...biar semua WANGI....no more BUSUK...


Tarikh TUTUP GA yang semerbak meWANGI ni pada 11.59 am 12/1/2011...

JoM RaMai2 meWANGIkan BAdaN....


1 comments :

E.d.Y said...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan