CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, January 17, 2011

Mama dah tunaikan JANJI..walaupun...

Mula2..mama nak menyusun 10 jari gebu mama ni..nak minta ampun kepada

dan

Sebabnya mama lambat pos hadiah korang..mama dah lama prepare nak pos..tapi sebab banyak kerja...dan masalah kat opis..mama tertangguh...SORRY DARLING...

Tapi mama dah pos dah...sebagai tanda minta maaf mama tambah satu lagi hadiah..tu korang check it out sendiri....

Mama dah pos laju pada hari Khamis yang lalu...kalau dah sampai....bagitau ok...bukan aper...risau..nanti korang ingat mama jenis LUPA JANJI..tak de..mama betul2 sibuk..sibuk dengan student exam..time kerja tak sempat nak keluar...nak minta tolong papa pun..papa asyik out-station......

Cuma satu je mama nak minta....jangan SERIK tau ngan mama...sebab nanti mama nak buat satu lagi CONTEST atau GA sempena BIRTHDAY Hero mama, Uyeeh....tak lama lagi mama publish..sekarang tengah perah otak...pikir nak buat entry aper....lagipun tempoh sibuk mama bermula kembali coz student dah mula sem baru..kelas padat....

SORRRRRRRYYYYYYYYYYYYYY.....



1 comments :

deAnza-wAnda said...

huish... nagtkan ape tadi hehehe.. hye mama...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan