CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, January 25, 2011

Hari yang meLETIHkan....

Hari ini mama letih..



Kerana.....malam dan awal pagi tadi..


Reefqy dan Uyeeh demam..mula2 Reefqy yang jaga...of coz nangis...tak lama lepas tu Uyeeh pulak sedar..alamak...nangis jugak....

Bukan sekali tau diorang jaga tapi banyak kali.....

But..mama is so LUCKY...

Papa takeover duty...sebab mama penat dah...n mama kena pergi 'iron' baju kerja...
Lama gak papa dukung..bila mama siap 'iron' mama masuk bilik dan tengok ketiga2 HERO mama dah diulit mimpi...

Sebelum gi kerja dah bagi Uyeeh dan Reefqy ubat..mama harap you guys sihat cepat..coz mama so worried...
LOVE U ALL....

1 comments :

♥MAMASYAZA♥ said...

bila anak2 tak sihat, parents, sah2 susah hati, sampai ada yg jadi pak guard n nurse...hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan