CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Monday, January 24, 2011

Blogging pukul 5.30 pagi????

Hai...semua..
Mungkin ada yang dah bangun..namun mama yakin masih ada yang masih lena dibuai mimpi indah...hehehe..
Time2 bujang memang confirm mama pun di antara insan yang bertuah yang dikurniakan mimpi indah sampai sukar nak bangun..satu kurniaan ke???? hahaha..
Namun sekarang sejak beranak 2 ni...jarang sekali...lebih2 lagi hari bekerja...

Mama bangun sekitar jam 5.00 tadi..kalau ikutkan nak bangun lebih awal..sebab kalau bangun lebih awal byk sikit kerja boleh buat..tp Uyeeh dan adiknya kerap kali bangun..diorang demam so tahap rengekan meningkat dari biasa...

Mama bangun dan 'iron' baju papa..Baju mama plak mama tak iron..hehehe..esok mama rancang ber'blouse' je..tak perlu 'iron'..kalau boleh mama nak elak 'iron-meng'iron' ni...nak jimat elektrik..hehehe..tak aderlah..sebenarnya mama paling MALAS bab 'iron' ni...

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan