CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, January 4, 2011

Special Entry buat Maiyah dan Sue...

Mama sedih coz dua orang adik mama dah nak bertukar kerja..sob..sob..sob..


So dalam mood sedih..dalam opis yang hanya tinggal mama...mama pun ada mencoret la isi hati mama untuk adik2 mama yang memang baik hati dan mendengar kata...


Yg tudung peach is Sue..yg purple is Maiyah...

Tajuk: PERGI

Pergilah pergi wahai adikku
Pergilah mengejar pelangi citamu
Pelangimu itu bukanlah dongengan
Pelangimu itu pelangi harapan

Pergilah pergi wahai adikku
Doaku sentiasa mengiringi langkahmu
Walau pergimu meruntun kalbu
Walau hilangmu pastiku rindu 

Pergilah pergi wahai adikku
Pergilah bersama semangat gagah
Tebarkan sayapmu dengan megah
Agar bisa memberikan tuah

Pergilah pergi wahai adikku
Biarkanlah aku di sini sahaja
Kerna ku pasti baik-baik selalu
Memori bersama terpahat di hati
Ada waktu bertemu semula...


P/s: Akak sayang korang..nanti baik2 tau di tempat baru..semoga mendapat sahabat2 dan student2 yang baik...take care...ada masa kita jumpa lagi...selamat menempuhi dunia baru..dan berjumpa jodoh yang baik, beriman and of coz hensem..hehehe...sorry if I selalu buat salah...love you gurls....

2 comments :

Al-Rashid Zulkefli said...

ms sumaiyah n ms suriani quit ke puan?

Simplemama said...

yup...dia bertukar kerja..join kolej komuniti...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan