CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Saturday, January 8, 2011

RAJA LAWAK ..GELANGGANG PERTAMA..

Emmmmmm...
Raja Lawak Musim ke-5 kembali...

Masih mengekalkan HOS YANG HEBAT..Johan dan Zizan...susah dah nak cari  yang lebih mantap dari diorang..mereka memang MANTAP beb..


Jurinya dah bertukar..kecuali Afdlin..Bob digantikan dengan David Teoh dan tempat arwah Din Beramboi..diganti oleh Sathiya..
Memang kelakar..Sathiya dah tukar nama..dia suruh panggil dia Babyface..haha..selalu gitu..seingat mama nama Babyface tu dia memang minat sejak 'Pi Mai Pi Mai Tang Tu' lagi..
Kiranya juri kali 1 Malaysia la...
Ok lah tu boleh tarik penonton bukan Melayu sama..

Afdlin

David Teoh

Sathiya

Pesertanya pulak..ini gambarnya..kalau nak tau dengan lebih detail ..apa kata tanya BRO FRAMESTONE kiter..mama amik gambar ni kat belognya...


So harap2 tak ramai lah yang dia buat lawak dia sendiri gelak atau lebih teruk lagi dia buat lawak..dia sendiri pun tak rasa tak nak gelak...LINGKUP...be yourselves..dun tiru2 orang...

P/s: malam ni belum ada penyingkiran ...so..masih kekal 12 peserta...next week tunjukkan yang lebih mantap sebabnya malam ni..peserta dah tunjukkan daya saing yang baik...


2 comments :

Bella Enveeus said...

memang betul.. better jadi diri sendiri dan jgn tiru2 org.. kejujuran itu terserlah pada pandangan org lain.. well hopefully they're better!

This is .... said...

best tak contestants kali ni? tak sempat tengok lagi..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan