CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, October 2, 2012

Ikon negara!!!

Semalam mama tak jenguk pun blog sbb mama seharian bersama 4 Ikon negara.... mama begitu teruja ....
Nak tau tak mama jumpa siapa?

Mama jumpa org2 yg byk memberi mama inspirasi dan kdg2 membuatkan air liur mama meleleh tatkala melihat wajah mereka atau mendengar kisah mereka...

Mama jumpa....mereka semua..


Hebatkan.... tak sangka ek..bila kita jumpa org yg hebat kita juga akan rasa hebat.... mama semakin setuju dgn kata2 itu..malah Datuk Dr Maznah pun kerap kali menyebutnya...

Masa utk mendengar amanat dari setiap seorg drpd mereka tak lama tp aura mereka melekat dgn cepat... bagaimana kalau dpt sentiasa bersama mereka...bertuahnya org2 yg berjaya berada di samping mereka....

Dah lama mama nak jumpa sgt dgn Datuk Maznah.. sejak kecil lg mama melihat beliau... mama tau beliau Iron Lady...gelaran tu sentiasa melekat di hati mama...setiap kali beliau bg motivasi...berdiri bulu roma mama.... beliau simbol keberanian...
Norman  KRU pulak simbol salah seorg artis yg bijak mencipta peluang... dia berwawasan.. dia berani... Kiranya semua adik-beradik dia hebat la...Yusry, Edry semua mempunyai cita2 dan impian yang diorang sedaya upaya cuba realisasikan.....
Dr Irfan Khairi merupakan simbol org Malaysia yg genius... dia bijak menggunakan kemahirannya utk mencipta kejayaan sehingga menjadi jutawan Internet...
Senator Dato' Rahim pula simbol anak Melayu yg berjaya dlm bidang yg dikuasai org bukan bumiputra.. dia bijak dan berjaya dalam bidang Hartanah... dah lama mama nak tgk wajah beliau....

Alhamdulillah mama berkesempatan mengambilsedikit ilmu dan motivasi daripada mereka..

Mama nak sgt ambil gambar mereka tp hehehehe..mama guna kamera telefon yg adooo je la..




Harap masih ada berkesempatan utk berjumpa dgn org2 yg hebat lagi...smoga mama pun boleh berjangkit...hehehehe

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan