CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, October 16, 2012

Wonder Girls berbaju kurung....auwwwww

Manisnya bila tgk Wonder Girls ni pakai baju kurung.... pandai ambil hati org Malaysia..itu baru betul..hehehe...sekurang2nya boleh promote baju tradisional kita pada masyarakat Korea....mereka dtg sebab nak jumpa mama..oppppps...eh tak ke??? LOL.... hehehe...diorg dtg sbb ni.......


Hebat jugak mereka ni menari, sekaligus membuktikan tak perlu seksi utk menari dgn baik...hehehe...org pro la katakan....

Korang boleh jenguk2 YOUTUBE cari la ye...lagu 'BE MY BABY'...time konsert tu...boleh la berdansa sambil pakai baju kurung dgn diorang yg jelita dan putih melepak...jeles mama...

Mesti ramai yg nak ber'baby' dgn diorg bila tgk kesopanan mereka..hahaha


 Ni pulak foto diorg..cunkan.....



Auwwwww.......

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan