CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Wednesday, October 17, 2012

Dreamcloud by Natasha Hudson

Aduh artis cantik yg berbakat besar ni dah melebarkan sayapnya ke dalam bidang rekaan la pulak...iyalah kan sebelum ni kita biasa dgr dia berlakon menyanyi, menulis buku cerita, menulis puisi, modelling, melukis....fuhhhh banyaknya bakat dia... jeles mama...hehehe...

Tau tak mama story2 pasal siapa ni???? ala pasal Natasha Hudson yg gojes tu....

Sekarang ni dia dah ada brand tudung sendiri yg dinamakan DREAMCLOUD.... alahai kiranya tudung komtemporari la ni..kepada sesiapa yg berani dan ingin kelainan tapi still nampak cantik dan gojes....anda la yg kami cari..................cubalah... aikk macam sesuai aje mama ni jd business partner...hehehe..

Bukan apa, mama berkenan la tgk Natasha dan Cristina Suzanne (heroin drama Bicara Hati) tu pakai... macam kena aje..ala2 Urban English gitu...so sesiapa yg nak nmpk class dialu-alukan... (atau mungkin krn mereka Pan-Asian???? sebab tu nmpk lawa????)

Dalam pemerhatian mama tudung ni sesuai utk digayakan disemua occassion..cuma korang kena pandai la pilih gaya yg mana dan jenis yg mana...



Ermmm siap ada VIDEO promosi lagi...chantekkk...meleleh mama tgk....tapi berani ke nak cuba?????


dan satu lagi... dan apa lagi....try la.. Mama rasakan kalau nak cuba berfesyen kita kena berani dan yakin....barulah kecantikan itu hadir dgn sendiri.... Harap papa cubalah usahakan utk mama satu ekkkk...hehehehe....

0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan