CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

IM SUPER SYSTEM...tlg click ekkkk....

JantungKU BerDEGUP...if you pun sama...CLICK kat BANNER...

MaMa's CliCks..Love U All....

Tips buat SURPRISE!!!

Tuesday, October 23, 2012

Baby Photo Recruitment by Drypers

Hai kengkawan yg mama sayangi....of coz terurtamanya mama's CLICKS...

Mama ni mmg seorang yg mudah terpengaruh dgn sebarang iklan....hehehe...korang macam mana...tapi harus diingat jangan terpengaruh sebarangan...THINK FIRST kata omputih...

Dah byk hari dah mama tgk iklan yg menari2 dekat blog mama pasal Baby Recruitment Photo yg dianjurkan oleh lampin pakai buang yg terkemuka di seluruh dunia...DRYPERS....

Photo: Si manja anda boleh membintangi komik buatan bayi pertama di Malaysia iaitu Drypers Sungguh Ceria Adventures! 

Emel-kan gambar bayi anda bersama butiran berikut: Nama Penuh Anda, Nama & Umur Bayi Anda, serta No. Tel dan Alamat anda ke EMEL facebook@drypersmalaysia.com dengan subjek "Baby Photo Recruitment".

Terma & Syarat: http://on.fb.me/SXNJ86

Ermmm..penyakit MALAS menguasai mama dalam nak cari gambar terbaru utk baby mama (baby lagi ke???)of coz la Reefqy..coz skrg ni mama jarang amik gambar dia..papa pulak pun mcm tu..sejak pakai smartphone ni dia amik gambar ...kemudian guna aplikasi Instagram..pastu simpan je dlm phone dia...cheetttt...

Tapi hari mama rasa mama nak cuba la lagi pun tarikh tutup dah  tak lama...26 hb 10 ni habis la.....
So mama pun carilah gambar adik yg paling latest dlm simpanan mama....Mana tau ada rezeki...kalau tak menang pun tak pe...asalkan mencuba..tapi mama teringin sgt nak tgk gambar adik Reefqy diaplikasikan dlm bentuk komik...sesuai sgt dgn jiwanya yg ala2 komik dan lucu...



Jom la try..kejap je ...jom try sama2...hehehe...selamat mencuba..cepat tau dah tak lama nak tamat tu....

Emel-kan gambar bayi anda bersama butiran berikut: 

Nama Penuh Anda, Nama & Umur Bayi Anda, serta No. Tel 

dan Alamat anda ke EMEL facebook@drypersmalaysia.com 

dengan subjek "Baby Photo Recruitment".


0 comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaMa's BloG HisToRy

PAPAnMAMAs' CHECKPOINT

Daisypath Anniversary tickers

Iklan